Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Příměstský tábor pořádá společnost yomedia s.r.o. ve spolupráci s chovatelkou koní a instruktorkou Adélou Švábovou

Webová adresa tohoto projektu: https://koneprodeti.cz.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Shromažďujeme výhradně údaje nám doručené prostřednictvím kontaktního a přihlašovacího formuláře za účelem přihlášení dětí na příměstský tábor a komunikaci s jejich zákonnými zástupci.

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu. Komentáře jsou v současné podobě stránek neaktivní.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Pokud navštívíte naši přihlašovací stránku, nastavíme dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Analytika

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics, která o vás může shromažďovat data za účelem anonymního vyhodnocování návštěvností nebo efektivity internetových reklamních kampaní.

S kým sdílíme vaše údaje

Naše společnost je oprávněna za podmínek stanovenými obecný nařízením o ochraně osobních údajů předávat vaše osobní údaje za účelem dalšího zpracování příjemcům. Takovými příjemci mohou být výhradně osoby či společnosti zajišťují daňovou a účetní agendu. Dalším třetím stranám žádné ze shromážděných dat neposkytujeme.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Dle povahy osobních údajů, maximálně však 10 let.

Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Vaše data dál nikomu neposkytujeme.

Informační povinnost regulovaného průmyslu

Jak můžete kontaktovat dozorový orgán?

Úřad pro ochranu osobních údajů – Elektronický kontakt: posta@uoou.cz – Datová schránka: qkbaa2n – Telefonický kontakt: +420 234 665 111 – Písemný kontakt: Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha7.